Kokosiniai blyneliai
Servings
4porcijos
Servings
4porcijos
Ingredients
Instructions
  1. Išplakite kiaušinius, pieną, cukrų, druską ir vanilės esenciją.
  2. Nuolatos maišydami supilkite aliejų ar sviestą.
  3. Įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Priklausomai nuo kiaušinių dyžio gali tekti įberkite šiek tiek daugiau miltų.
  4. Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ir formuokite nedidelius apvalius blynelius. Aš pyliau po valgomąjį šaukštą tešlos. Kuo didesni blynai, tuo sunkiau juos apversti.
  5. Tiekite su natūraliu jogurtu, uogomis ar vaisiais. Nuotraukose blyneliai patiekti su šaltyje džiovintų juodųjų serbentų milteliais.
Recipe Notes

Jei naudosite sviestą ir ne kokosų pieną, o mėgstate valgyti saldžiau, tai cukraus kiekį padidinkite iki 3 arb. š. arba blynelius tiekite su saldžiu jogurtu, medumi ar klevų sirupu.