Silkė garstyčių padaže
Servings
8porcijos
Servings
8porcijos
Ingredients
Padažui:
Instructions
  1. Silkės filė supjaustykite 1,5-2 cm pločio juostelėmis.
  2. Sumaišykite garstyčias, majonezą, sukapotus krapus. Nuolatos sukdami garstyčias plona srovele pilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Sudėkite silkės gabaliukus ir išmaišykite.
  3. Sukapokite likusius krapus ir laiškinius česnakus. Jais apibarstykite silkę garstyčių padaže ir palikite bent 4 valandoms įsiskonėti šaldytuve.
  4. Tiekite su rugine duona arba virtomis bulvėmis.
  5. Man skaniausia valgyti taip: traškią ruginę duoną aptepkite sviestu, uždėkite plonai pjaustytų virtų bulvių ritinėlių ir ant viršaus uždėkite silkės garstyčių padaže.