Pokē bowl su lašiša, juoduoju marlinu ir krevetėmis
    Servings
    4porcijos
    Servings
    4porcijos
    Ingredients
    Marinatui:
    Padažui:
    Marinuotiems agurkams:
    Instructions
    1. Pagal pakuotės nurodymus išvirkite ryžius.
    2. Žuvį supjaustykite kubeliais ir sumaišykite dubenyje su krevetėmis. Šalotą smulkiai supjaustykite ir sudėkite į dubenį. Apipilkite sezamų aliejumi, ryžių actu ir sojų padažu. Viską gerai išmaišykite ir uždenkite plėvele. Laikykite šaldytuve, kol prireiks.
    3. Majonezą sumaišykite su aitriu padažu ir palikite įsiskonėti šaldytuve.
    4. Agurkus supjaustykite plonais ritinėliais ir dubenyje apipilkite ryžių actu ir vandeniu. Apibarstykite druska ir aitriosiomis paprikomis. Gerai išmaišykite ir palikite marinuotis šaldytuve.
    5. Plonai supjaustykite salotas. Supjaustykite laiškinius svogūnus. Plonais ritinėliais supjaustykite morkas ir ridikėlius. Mangą supjaustykite kubeliais. Nori lapą perlenkite keletą kartų, sukarpykite ir sudrėkinkite nedideliu kiekiu sezamų aliejaus.
    6. Į mažą dubenėlį dėkite ryžių ir išverskite juos į didesnį dubenį. Aplink ryžius dėkite daržoves, mangus, ant ryžių dėkite žuvies ir krevečių. Ant viršaus užberkite sezamų sėklų ir įdėkite padažo.