Suktinukai su tunu, sezamu ir kariu
    Servings
    4porcijos
    Servings
    4porcijos
    Ingredients
    Instructions
    1. Smulkiai sukapokite žoleles. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
    2. Dubenyje sumaišykite rikotos sūrį, žoleles, snulkintą svogūną, sezamo sėklas, karį. Pagardinkite druska ir pipirais. Tuną nusunkite ir įmaišykite į sūrį su prieskoniais.
    3. Šiek tiek pasmulkinkite salotų lapus.
    4. Ant lavašo paskleiskite salotų lapų sluoksnį ir tuno-rikotos mišinį. Suvyniokite šiek tiek paspausdami. Jei neketinate valgyti iškart, suvyniokite ruošinį į maisto plėvelę ir laikykite šaldytuve. Prieš patiekdami supjaustykite griežinėliais.