Pietų dėžutė

Pradėjus rašyti maisto tinklaraštį, sulaukiu visokių įdomių kvietimų ir pasiūlymų: tenka degustuoti naujus restoranų patiekalus, dalyvauti maisto gaminimo konkursuose, ragauti ir gaminti su naujais produktais. Paskutinis toks mano nuotykis – receptas su CALVO tunu. Jau senokai su Asta ir Jule kalbame, kad reiktų nufilmuoti keletą videoreceptų ir štai, pasitaikė proga tai padaryti itin profesionaliai:) Videorecepte pasakoju, kokius pietus dedu dukrai į mokyklą. Suktinukų receptas žemiau ir žinau, kad klausite, kur rasti tokių dėžučių:) Ieškokite jų čia. Ir negaliu nepaminėti, koks atradimas man pačiai yra CALVO tunas – ypač rūkyto tuno gabaliukai, kuriuos naudoju recepte.

Spausdinti
Suktinukai su tunu, sezamu ir kariu
Suktinukai su tunu, sezamu ir kariu
Servings
porcijos
Ingredients
Servings
porcijos
Ingredients
Suktinukai su tunu, sezamu ir kariu
Instructions
  1. Smulkiai sukapokite žoleles. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
  2. Dubenyje sumaišykite rikotos sūrį, žoleles, snulkintą svogūną, sezamo sėklas, karį. Pagardinkite druska ir pipirais. Tuną nusunkite ir įmaišykite į sūrį su prieskoniais.
  3. Šiek tiek pasmulkinkite salotų lapus.
  4. Ant lavašo paskleiskite salotų lapų sluoksnį ir tuno-rikotos mišinį. Suvyniokite šiek tiek paspausdami. Jei neketinate valgyti iškart, suvyniokite ruošinį į maisto plėvelę ir laikykite šaldytuve. Prieš patiekdami supjaustykite griežinėliais.
Share this Recipe


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *