Silkė su agurku, aitriąja paprika ir krapais
Servings
8porcijos
Servings
8porcijos
Ingredients
Instructions
  1. Puode sumaišykite marinato produktus ir kaitinkite, kol cukrus ištirps. Uždenkite puodą ir palikite atvėsti balkone. Marinatas turėtų būti pakankamai šaltas.
  2. Silkės filė supjaustykite 1,5-2 cm pločio juostelėmis.
  3. Agurką nulupkite ir supjaustykite plonais ritinėliais.
  4. Aitriąją papriką supjaustykite ritinėliais. Jei norite mažiau aštrumo, pašalinkite sėklytes.
  5. Krapų viršunėles sukapokite.
  6. Stiklainyje arba stikliniame ar keramikiniame inde sluoksniais dėkite agurkus, silkes, aitriąsias paprikas ir krapus. Užpilkite šaltu marinatu ir laikykite šaldytuve 2 paras. Tiekite su karštomis virtomis bulvėmis.