Varškės keksiukai
Ingredients
Instructions
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
  2. Sviestą išlydikite ir atidėkite į šalį, kad šiek tiek atvėstų.
  3. Iki baltumo išplakite kiaušinius su cukrumi. Sudėkite varškę ir sviestą, gerai išmaišykite. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir darkart gerai išmaišykite.
  4. Tešlą sudėkite į keksiukų kepimo formeles, pripildydami 2/3 formelės. Kepkite apie 20 min. arba kol gražiai pageltonuos.
Recipe Notes

VARŠKĖ: Asta rekomenduoja tepamą smulkią varškę, bet man skaniau, kai keksiuke jaučiasi varškės grūdeliai. Tad aš naudoju sausą birią varškę.

PRIEDAI: priklauso nuo jūsų fantazijos:) mes mėgstame su smaulkintais karvutės saldainiais (gabaliukus susmaigstyti į tešlą formelėse), smulintais vafliniais saldainiais, pvz., Siesta (tiesiog įmaišyti į tešlą pabaigoje), šokolado gabaliukais, šilauogėmės, bet kokiais džiovintais vaisiais ar riešutais. Asta dar kartais įtarkuoja marcipano.