Kuskuso salotos su cukinijomis ir feta
Servings
4porcijos
Servings
4porcijos
Instructions
  1. Kuskusą užpilkite verdančiu sultiniu, supilkite 2 šaukštus aliejaus, uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių. Tada supurenkite šakute ir palikite atvėsti.
  2. Jei naudosite perlinį kuskusą, paruoškite jį pagal pakuotės nurodymus. Palikite atvėsti.
  3. Cukiniją supjaustykite plonais ritinėliais ir apkepkite juos aliejuje.
  4. Sausoje keptuvėje apskrudinkite migdolus, palikite juos atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
  5. Sūrį supjaustykite kubeliais.
  6. Sukapokite kalendras ir petražoles.
  7. Kuskusą sumaišykite su cukinijomis, migdolais, feta ir žolelėmis. Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir pagardinkite druska ir pipirais.
Recipe Notes

Jei nemėgstate cukinijų, recepte keiskite cukiniją šviežiu ilgavaisiu agurku. Žinoma, jo apkepti nereikia, tad reikės mažiau aliejaus. Migdolus pakeiskite koncervuotais arba orkaitėje keptais avinžirniais, kurie geriau derės prie agurkų.

Ir niekada nepakenks žiupsnis aitriųjų paprikų dribsnių.