Bolivinės balandos dubenėlis
    Servings
    1porcija
    Servings
    1porcija
    Ingredients
    Bolivinė balanda
    Priedai
    Instructions
    Bolivinė balanda
    1. Sausoje keptuvėje pakepinkite bolivinę balandą, kol ji įgaus riešutų aromatą.
    2. Supilkite vandenį, prieskonius, druską. Uždenkite ir užvirkite.
    3. Pavirkite 5 minutes. Išjunkite kaitrą ir palikite kruopas išbrinkti.
    Priedai
    1. Avokadą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Moliūgą ir halloumi supjaustykite maždaug 2 cm kubeliais.
    2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apkepinkite moliūgą. Pagardinkite druska ir pipirais.
    3. Sausoje keptuvėje apkepinkite halloumi.
    4. Į dubenėlį suberkite bolivinę balandą, greta sudėliokite visus priedus.