Bolivinės balandos dubenėlis
Servings
1porcija
Servings
1porcija
Ingredients
Bolivinė balanda
Priedai
Instructions
Bolivinė balanda
  1. Sausoje keptuvėje pakepinkite bolivinę balandą, kol ji įgaus riešutų aromatą.
  2. Supilkite vandenį, prieskonius, druską. Uždenkite ir užvirkite.
  3. Pavirkite 5 minutes. Išjunkite kaitrą ir palikite kruopas išbrinkti.
Priedai
  1. Avokadą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Moliūgą ir halloumi supjaustykite maždaug 2 cm kubeliais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apkepinkite moliūgą. Pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Sausoje keptuvėje apkepinkite halloumi.
  4. Į dubenėlį suberkite bolivinę balandą, greta sudėliokite visus priedus.